Ανάρτηση πανό και κείμενο αλληλεγγύης στα Κατειλημμένα Προσφυγικά

Σήμερα, Τετάρτη 23/11 αναρτήσαμε πανό αλληλεγγύης με τα Κατειλημμένα Προσφυγικά, στην γέφυρα Αλκαζάρ στην Λάρισα.

Αλληλεγγύη στα Προσφυγικά, στα συλληφθέντα τους και σε όσα τα υπερασπίζονται.

Την Τρίτη 22/11 ξεκινάει μια αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της κοινότητας των Κατειλημμένων Προσφυγικών στην Αθήνα που βρίσκονται στην λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αρχικά συλλαμβάνεται ένας σύντροφος και κατηγορείτε για τον εμπρησμό των γραφείων της “RealNews” που ήταν και ο σκοπός της επιχείρησης σύμφωνα με το κράτος. Η επιχείρηση συνεχίζεται όμως και την υπόλοιπη μέρα, με ελέγχους στα σπίτια, τραμπουκισμούς και τον ασφυκτικό κλοιό των μπάτσων στην περιοχή να προσπαθεί να τρομάξει τα συντρόφια και τον αλληλέγγυο κόσμο που είχε συγκεντρωθεί σε κοντινό σημείο.

Τα συντρόφια των Κατειλημμένων Προσφυγικών αντεπιτέθηκαν μαχητικά στην εισβολή του κράτους στην κοινότητα τους και τους επέστρεψαν λίγη από την βία που άσκησαν εκείνη την ημέρα στα ίδια (μεταξύ τους και μια έγκυος γυναίκα που της αρνήθηκε ιατρική βοήθεια) αλλά ασκεί καθημερινά και σε όλη την κοινωνία, πραγματώνοντας τα σχέδια των ισχυρών όπως είδαμε, για παράδειγμα, με την βίαιη απόπειρα έξωσης της χαμηλοσυνταξιούχου στην Αθήνα.

Οι δυνάμεις καταστολής του κράτους που αποτελούνταν από διμοιρίες ΜΑΤ, την ομάδα Δέλτα, Ο.Π.Κ.Ε, ΕΚΑΜ και ασφάλεια, προχώρησαν στην βίαιη προσαγωγή 79 ατόμων, τα οποία την επόμενη μέρα περνάνε αυτόφωρο για την μαχητική τους υπεράσπιση της κατειλημμένης κοινότητας στην οποία ζουν, ασχέτως εάν μένουν εκεί. Στεκόμαστε αλληλέγγυα με τις καταλήψεις που δέχονται την βίαιη καταστολή του κράτους και απαντάνε με αντιβία και συλλογικές αρνήσεις. Υπερασπιζόμαστε τις καταλήψεις με όποιο μέσο επιλέξουμε και με κάθε τρόπο που μπορούμε.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

10, 100, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ

Συνέλευση υπεράσπισης της Κατάληψης Ντουγρού