Κάλεσμα σε συνέλευση γειτονιάς σήμερα (11/5) στην Οδό Ισαύρων στον Πεζόδρομο στις 21.30

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!!

Το Σάββατο 9/5 μια ομάδα ανθρώπων μπήκε στο για χρόνια εγκαταλειμμένο κτίριο επί της οδού Ασκληπιού 53. Το συγκεκριμένο σπίτι ήταν παρατημένο για σχεδόν 30 χρόνια με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε μια εστία μόλυνσης. «είχε γίνει τεκές», όπως εύστοχα συμπλήρωσε μια γειτόνισσα. Οι καταληψίες ξεκίνησαν να καθαρίζουν το χώρο και να τον ανοίγουν σε όλη την γειτονιά.

Την Κυριακή (10/5) το μεσημέρι πάνοπλες οι ομάδες της αστυνομίας εκκένωσαν το χώρο, χτύπησαν κάποιους ανθρώπους, τους μετέφεραν στο Α.Τ. και έκλεισαν το σπίτι. Το απόγευμα όσοι απελευθερώθηκαν μαζί με αλληλέγγυους προσπάθησαν να συναντηθούν με τους ανθρώπους της γειτονιάς και να ψήσουν όλοι μαζί. Η προσπάθεια αυτή δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί επειδή στο δρόμο μπροστά από την κατάληψη εμφανίστηκαν γύρω στους 100 αστυνομικούς που με εντολή του αστυνομικού διευθυντή Κ. Αγάκου απαγόρευσαν την κυκλοφορία.

Εμείς, ως γείτονες και γειτόνισσες στηρίζουμε αυτόν τον αγώνα για τη διεκδίκηση του σπιτιού. Επιθυμούμε να απομακρυνθεί η αστυνομία και το σπίτι να ανοίξει για όλους και όλες.

Καλούμε σε συνέλευση γειτονιάς στην οδό Ισαύρων(πεζόδρομος) και ώρα 21.30μ.μ

Γείτονες, Γειτόνισσες, Κατάληψη Ντουγρού

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.