πανο αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

Ανάρτηση πανο αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη απο 12/5 στον χώρο διαξαγωγης παρτυ οικ. ενίσχυσης (Γαιοπολις) για δικαστικα εξοδα.
Ο αναρχικός πολιτικός κρατούμενος Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται εδώ και μια δεκαετία στην φυλακή με βάση την αντιτρομοκρατική νομοθεσία. Η κρατική και δικαστική εξουσία συνεχίζει τον εμπαιγμό του στερώντας του τόσο τις εκπαιδευτικές άδειες οσο και την αποφυλάκισή του. Η αιτία της εκδικητικότητας του κράτους και της προσπάθειας του να εξοντώσει τον αναρχικό Γ.Μιχαηλίδη είναι η άρνηση του συντρόφου να κάνει δηλώσεις μετανοίας και να αποκηρύξει τις ιδέες του. Στην προσπάθεια αυτή, βρίσκει και διάφορες γελοίες προφάσεις για να παρατείνουν την ομηρία του, όπως η πιο πρόσφατη περί μικρού χρόνου παραμονής στις φυλακές Κορυδαλλού, βάσει της οποίας απέρριψαν την τελευταία του αίτηση για άδεια. Η προκλητική άρνηση παραχώρησης ακόμη και των αδειών που δικαιούται, η παράταση της φυλάκισης του συντρόφου μας και ο συνεχής εμπαιγμός του από το κρατος αποτελούν απόπειρα ηθικής και σωματικής εξοντωσής του, καθώς και άλλη μία εφαρμογή του καθεστώτος εξαίρεσης το οποίο βιώνουν οι πολιτικοί κρατούμενοι.
Απέναντι στην επίθεση που δέχεται, ο Γ. Μιχαηλίδης βάζει για ακόμη μια φορά το σώμα του ανάχωμα, ξεκινώντας απεργία πείνας από τις 12/5.